راهنمای شناخت انواع قهوه
قهوه امریکانو (Americano)
تهیه شده از آب جوش و اسپرسو، که در صورت تمایل می توانید به آن شیر نیز بیافزایید.
قهوه کورتادو (Cortado)
برگرفته از واژه cut می باشد چراکه بصورت برشهایی شناور از شیر و اسپرسو تهیه می شود.
قهوه موکا (Mocha)
تهیه شده از چند لایه شامل پودر شکلات یا شیره و پس از آن شیر یا خامه است.
قهوه ماکیاتو (Macchiato)
تهیه شده از اسپرسو با یک کف شیر در روی آن است و مناسب افرادی می باشدکه اسپرسو برای آنها خیلی سنگین و کاپوچینو خیلی سبک است.
قهوه فلت وایت (Flat White)
تهیه شده از اسپرسو تک یا دوبل با کفی از شیر روی آن است که این شیر جوشیده و حبابدار بمنظور چشیدن طعم آن است.
قهوه بدون کافئین (Decaf)
تهیه شده از دانه های معمولی قهوه که طی پردازشی عمده کافئین آن حذف می شود؛ مناسب آنهایی که به طعم قهوه علاقه مند اما کافئین برایشان مناسب نیست.
آیس کافی (Iced Coffee)
تهیه شده از اسپرسو و شیر بهمراه یک تکه یخ برای نوشیدن در هوای گرم تابستانی.
کافه اوله (Café au Lait)
ترکیبی از قهوه دم کرده و شیر جوشیده است و دارای اصالت فرانسوی می باشد.
قهوه سرد (Cold Brew)
تهیه شده از دانه های قهوه است که بین 6 تا 24 ساعت خیس خورده تا رایحه قوی تری بروز دهند و با شیر یا آب ترکیب و سرو می شود.